| Příběh | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dajsi
Poèet pøíspìvkù : 80 Join date : 11. 02. 17
| Předmět: Re: Příběh Wed Feb 15, 2017 7:44 pm | |
| U jezera Řekla jsem že to nejspíš nebude někdo z nás ale neřekla jsem že ne. Pousmála jsme se na něj. Když se mě zeptal jestli něco necítím zavětřila jsem něco jsem cítila nejspíš to byla nějaká myš nebo hraboš. No tak nejspíš tu je někde myš nebo hraboš. Když se zmínil o té kobylce nakrčila jsme nos a podívala se na něj s výrazem jako vážně ? Ne tak to ne té hnusné věci se ani nedotknu zapomeň na to chyť si ji sám. Otočila jsem se k němu zády. | |
|
| |
Arisu3 Admin
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 12. 02. 17
| Předmět: Re: Příběh Wed Feb 15, 2017 7:52 pm | |
| U jezera Její narážky na 'neřekla jsem že ne' jsem si nevšiml. Hmmmm, tak tu 'myš nebo hraboše' zkus vystopovat. Pokud vím tak vlci loví ve smečkách, ale to u nějaké malé myšky není potřeba, nahánět ti jí fakt nebudu. Zkus ji co nejtišeji najít a chytit. Vždy je lepší jít proti větru, aby tě kořist necítila a všimla si tě až když už bude pozdě. Ve městě moc zajíců asi nechytíme. Tak se někdy hodí taktika ostrého drápka. | |
|
| |
Dajsi
| Předmět: Re: Příběh Wed Feb 15, 2017 8:04 pm | |
| U jezera Pf si budu hrát na ostrého drápka. Odfrkla jsem si ale nic neřekla prostě jsem šla po stopě toho hraboše zanedlouho sem ho zahlédla ve vysoké trávě přiblížila jsem se nejblíž jak to šlo a pak jsem po těm skočila a neminula se ho vzala jsem ho do zubů a donesla ho Echovy před tlapky. No tak tady ho máš. | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 6:39 pm | |
| U jezera Vidíš, že to není tak těžké. Usmál jsem se na ní. Je tvůj, sněz ho. Je možné, že ne vždy budeme mít takové štěstí na potravu jako dnes. Pamatuji si dny, kdy jsem za celý týden neměl nic jiného než pár hubených myšek. Teď je období nového listí (jaro) tak zatím snad nebude žádný problém s potravou, ale co budeme dělat v období holých stromů? (zima :-D) Zatřepal jsem hlavou, abych zahnal ty zlé myšlenky. A řekl zbytku: Ještě než se vrátíme do Domu jídla rád bych se podíval k řece, když jsem tam byl naposledy byla zelená a měla hrozně divný pach..chci vědět jestli se její stav nezlepšil. Klidně počkejte tady, můžu jít sám..zabere to jen chvilku. | |
|
| |
Christen
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 12. 02. 17
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 6:51 pm | |
| U jezera "Já půjdu taky." řekla jsem, nechtělo se mi tam jen tak trčet. Taky bych s ním mohla pokecat a trochu se seznámit. Myslím, že by se i hodilo, abychom se mezi sebou více znali, když už budeme muset nějakou dobu držet pohromadě. "Tedy, pokud to nebude vadit." ještě jsem nejistě dodala. | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 7:00 pm | |
| Jezero --> Toxická řeka Fajn, tak pojď. Pokud by si to někdo rozmyslel tak nás ještě můžete doběhnout, řekl jsem zbytku. Byla jsi tam už někdy? Ta zelená řeka vypadá vážně dost děsivě.. Znám..znal jsem pár mazlíčků, kteří se z ní napili a už moc daleko nedošli. Né, že bych si myslel, že se tam půjde koupat, ale přece jenom je lepší nadhodit téma než jít v tichosti. Možná bych měl svojí možná budoucí smečku lépe poznat. V okolí tu moc stromů nebylo. Netuším jestli je to kvůli té řece nebo jestli tu nerostly ani předtím, ale vypadalo to docela děsivě. V dálce jsme mohli vidět křiklavě zelenou řeku, ale stále byla daleko. | |
|
| |
ClareSnowy
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 15. 02. 17
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 8:34 pm | |
| //jste tu ještě? přišla jsem asi moc pozdě co | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 8:43 pm | |
| Už několik dní jsem nic nejedla a pomalu jsem ztrácela naději, že ještě někdy uvidím zajíce, nebo aspoň malou myšku, když jsem na to pomyslela začaly mi téct sliny. Ušla jsem ještě pár kroků, ale pak jsem si sedla do trávy, abych nabrala trochu síly. Najednou se ve vzduchu obevil nějaký pach. Pořádně jsem zavětřila a hned mi došlo co to je, nebo spíš kdo. Pes! | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 9:25 pm | |
| | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 9:41 pm | |
| //ok a budeme hrát nebo počkáme jestli někdo nepřijde? | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 10:06 pm | |
| //Budem hrát Christen se stejně rozhodla, že se jí hrát nechce Kita se rozhodla, že raději počká s Roxy u jezera a tak jsem šel sám. Přišel jsem k řece, bohužel se nic nezměnilo.. vypadala stále stejně děsivě. Doufám, že dál v lese je voda čistá, protože to by byl jinak velký problém. Smutně jsem se ještě jednou podíval na svůj odraz v té zelené vodě a šel jsem zpátky. Neudělal jsem ani pár kroků, když jsem zavětřil nějakou fenku. Já jsem na ně snad magnet, pomyslel jsem si. Nechtělo se mi jí tady hledat, i když tu moc schovek nebylo a tak jsem prostě doufal, že je někde poblíž a všimla si mě. Vím, že tu jsi..vylez. | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: U toxické řeky Thu Feb 16, 2017 10:14 pm | |
| Šla jsem za tím pachem a pak jsem něco uslyšela. K- kdo jsi? Vlastně jsem dlouho žádného jiného psa neviděla, tak jsem si nebyla moc jistá. Šla jsem pomalu blíž až jsem zahlédla kousek srsti | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 10:31 pm | |
| Řeka Když jsem ji konečně zahlédl zjistil jsem, že je to ještě ustrašené štěně. Já jsem Echo, jak se jmenuješ ty? Je zvláštní kolik je tu najednou takto mladých psů. Bez dlouhých tlapek jsou daleko ustrašenější a rozhodně i zanedbanější. Kdoví, kolik psů velké zavrčení ani nepřežilo.. A jak se asi má Blade. Už jen při pomyšlení na ni jsem měl horší náladu, ale to poslední, co bych potřeboval by bylo ji vylekat a tak jsem se pokusil o úsměv jako 'vážně se tě nechci pokusit zabít, klid'. | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 10:34 pm | |
| Řeka No.. já jsem Zorry a.. Zmizela mi má dlouhá packa.. nevíš co se se všemi stalo? nahodila jsem takový zvědavý výraz a přistoupila jsem trochu blíž Bylo mi to hrozně líto.. | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 10:40 pm | |
| //Četla si Zákon smečky? Řeka A je to tady, jak jí mám teď vysvětlit, že už pravděpodobně své dlouhé packy nikdy neuvidí?No, po tom velkém zavrčení všechny dlouhé packy zmizely. A.. nemyslím si, že se pro nás ještě někdy vrátí, dodal jsem upřímně. Po každém setkání s nějakým novým psem jsem měl stále větší a větší zlost na dlouhé packy. Jak nám to mohli udělat? Nechali tu dokonce i své hlučné klece. Zatím jsem neviděl žádnou, která by se probudila.. Možná jsou také smutné. Nevím jestli ty bestie pociťují něco jako smutek, ale co já vím? Možné to je. | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 10:51 pm | |
| //jo ale jenom první díl Řeka Sklopila jsem hlavu Achjo.. není to fér.. měla jsem se tak dobře a všichni odešli.. Hele, ty tady.. jen tak chodíš? Nebo jsi tu s jinými psi? možná tu těch psů bude víc ale.. co od nich mám čekat..? Sedla jsem si a čekala na jeho odpověď. A co když některý z nich bude hlídací? | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 11:10 pm | |
| //Aha, já čekám na druhý díl druhé série, no.. Divoké kočky/Válečníci/Warrior cats znáš? Nevím, jak to nazvat. Je to od stejné autorky jen je to o kočkách a má to asi 6 sérií+ speciály 2 jsou v češtině T-T Řeka No, za tu chvilku, co jsem ve městě jsem tu potkal další 3 psy. Klidně tě s nimi seznámím pokud chceš. S tím jsem neměl sebemenší problém.. nemyslím si, že by kterákoliv z nich měla něco proti. A jestli chceme přežít bez dlouhých pacek musíme se držet smečky.. a čím větší smečka tím lépe. Budeme tou nejdrsnější mazlíčkovskou smečkou široko daleko. | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 11:18 pm | |
| Řeka Chvíli jsem přemýšlela, ale neměla jsem moc na výběr, navic jsem měla už velký hlad a tak jsem nakonec přikývla. Tak dobře a je mezi nimi i nějaká fenka? // ne tak to neznám | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 11:25 pm | |
| //škoda jdu spát brou Řeka --> směr k jezeru Na její otázku jsem se musel zasmát. Všechno to jsou fenky, mám na vás nějaké štěstí.. tak pojď, ať to stihneme za světla, musíme k jezeru a pak ještě do Domu jídla, kde je nějaké jídlo a náš provizorní tábor. Jídlo sice nic moc, ale nasytí to. Kdybys přišla o trochu dříve tak jsi mohla mít nějaké krysy..mimochodem, umíš lovit?Dost o tom pochybuji, ale zeptat jsem se musel.. bude celkem zajímavé je to všechny učit. | |
|
| |
ClareSnowy
| Předmět: Re: Příběh Thu Feb 16, 2017 11:32 pm | |
| Řeka -> směr k jezeru //Dobrou Docela mě zaskočilo když řekl že to jsou všechno fenky, ale budiž. Když se mě zeptal, jestli umím lovit odpověděla jsem: Jo! Můj páníček mě to naučil, chodím s ním na.. chodila jsem s ním ven a lovila tam třeba nějaké hraboše.. To jako že ostatní fenky tam lovit neumí? Myslela jsem že to je takový instinkt ale asi zapomněly jak.. | |
|
| |
Dajsi
| Předmět: Re: Příběh Fri Feb 17, 2017 4:09 pm | |
| Jezero Když jsem viděla jak se vrací Echo vyskočila jsem na tlapky že ho půjdu přivítat ale něco mě zarazilo cizí pach jiný pes. Když jsem toho cizího psa uviděla zůstala jsem stát a usoudila že zůstanu na místě dokud nepřijdou oni abych toho nově příchozího nevyděsila. Když už byly dost blízko na to aby mě slyšeli zvolala jsem, Ahoj Echo jsem ráda že jsi zpátky kdo je tohle. Hodila jsem pohled na toho nového psa. | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Fri Feb 17, 2017 4:21 pm | |
| Jezero Se Zorry jsme se pomalu přibližovali zpátky k jezeru. To je fajn, spousta mazlíčků není zvyklá lovit, byli zvyklí, že jim potravu obstarají dlouhé packy. Po chvilce jsme přišli zpátky k jezeru a hned nás přivítala Jenna. Ahoj Jenno, tohle je Zorry, potkal jsem ji při cestě k řece. Zorry, tohle je Kita, kývl jsem směrem k béžovo-bílé fence. A tamto je Roxy, kývl jsem směrem k šedo-bílé fence huskyho. Myslím, že brzy už budu mít problém si všechny ty jména zapamatovat. | |
|
| |
Gyra
Poèet pøíspìvkù : 36 Join date : 06. 02. 17
| Předmět: Re: Příběh Sat Feb 18, 2017 1:26 am | |
| //já lovit umím Jezero Ahoj.Přivítala jsem nového psa. Máme hodně velké štěstí, že potkáváme tolik nových psů.Možná že z nás bude smečka.I když nevím jestli chci být zrovna součástí smečky.Ale určitě je to výhodné.Kdyby jsme chodili na lov společné, ulovili by jsme větší kořist.Vzájemně by jsme si pomáhali.Za to že mi pomohli dostat se z té pitomé pastičky na myši si získali moji důvěru.A já jim za to teď něco dlužím.Kdyby mi nepomohli, ležela bych tam do teď.Sedla jsem si a čekala co se bude dít dál. | |
|
| |
Arisu3 Admin
| Předmět: Re: Příběh Sat Feb 18, 2017 6:44 pm | |
| Jezero Mohli bychom se vrátit do Domu jídla, navrhl jsem. Nepředpokládám, že by se ještě někdo šel koupat a už jsme tu strávili celkem hodně času. Navíc se obávám jestli za dobu naší nepřítomnosti se tam neobjevil nějaký nevítaný návštěvník, který by nám chtěl sežrat zásoby. Dříve jsem ve svém doupěti trávil daleko více času než teď. V té době jsem žil na vlastní tlapku a to poslední nad čím bych uvažoval bylo toulání se smečkou štěňat. | |
|
| |
Dajsi
| Předmět: Re: Příběh Sat Feb 18, 2017 6:53 pm | |
| Jezero Když Echo nabídl že bychom se mohli vrátit přikývla jsme, to je dobrý nápad. Otočila jsem se na Roxy jestli také souhlasí už bych docela ráda byla někde kde nás to bude chránit před deštěm kdyby začalo pršet i když to tak nevypadalo. A doufala jsem že zase budu mít šanci být s Echem sama sice nemám ani tušení na co bych se ho ještě mohla zeptat ale nad tím si budu lámat hlavu později ona se vždy nějaká konverzace najde při té myšlence sem se na něj musela podívat a pousmála jsem se. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Příběh | |
| |
|
| |
| Příběh | |
|